Спирането на „Господари на ефира” напълни душата на Слави Трифонов,

...
Спирането на „Господари на ефира” напълни душата на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Слави се гаври с Господарите

Спирането на „ Господари на ефира” изпълни душата на Слави Трифонов, който води дълга правосъдна борба с Маги Халваджиян, брата на продуцента на Господарите Джуди. Във вчерашното предаване сценаристът и артист Иво Сиромахов се маскира като Магърдич, който по сюжет бе пристигнал да си търси прехранване при Трифонов. След като Слави отхвърли на Маги да му снима клип, „ продуцентът” стартира да разпродава активите си, като стартира с Васил Василев-Зуека.



Зуекът и Слави са някогашни сътрудници още от студентското предаване от предишния век „ Ку-ку” и имат много комплицирани взаимоотношения през годините. В скеча Сиромахов предложи Зуека преференциално, като загатна за ниския му растеж, и разгласи, че той може да се облича с детски облекла. После продължи с разпродажбите на адреналинките и даже продуцента Джуди, само че Слави не пожела никого. През цялото време на смешката усмивката на Трифонов не слизаше от лицето му.

Той няма по какъв начин да не е благополучен, че неговото предаване продължава да се излъчва, до момента в който тези на братята Халваджиян не виждат бял свят. Преди Господарите в историята отиде и ченгесарския сериал „ Полицаите от края на града”, който също се излъчваше по Нова. „ Х Фактор” пък няма от 2017 година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР