Спирането на газа от Русия ще ни коства жертви, трудности,напрежение.

...
Спирането на газа от Русия ще ни коства жертви, трудности,напрежение.
Коментари Харесай

Димитър Иванов, енергиен експерт: Войната за газа с Русия, ще се прехвърли и в ядрената енергетика

Спирането на газа от Русия ще ни коства жертви, компликации,напрежение. Трябва да изпълняваме поговорката " каквото се повикало, това се обадило ". Трябва да имаме твърда европейска политика. Европа би трябвало да демонстрира политика на дело. Това, което се случва,било с маджарски или други ползи, би трябвало да мине на назад във времето. Изисква се изпитание от висшите политически и финансови кръгове на Европа и Съединени американски щати, сподели още той по

Не можем да знаем дали крадат или не газ сега. Да крадеш във военно време е едно, а в спокойно е друго. Във военно време и спекулата, и дезертиране се санкционират по един и същи метод. Нещата ще станат все по-остри и безмилостни, разяснява той думите на вицепрезидента Йотова, че може да има спекулация с газ от кабинета.

Не са хубаво нещо медиаторите. Цената на медиатора не е по-добра от цената на производителя. Затова приказвам за шистовия газ, полутечен газ, и Америка може да помогне. Трябва да се отстрани мораториума за извличане на шистов газ, безапелационен бе Иванов.

Но не може всичко да си обясняваме с Газпром, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР