Спираме Комиците, но продължаваме с филмите, които продуцираме. Така Любо

...
Спираме Комиците, но продължаваме с филмите, които продуцираме. Така Любо
Коментари Харесай

Любо Нейков обяви бомба! Спират култово шоу

" Спираме " Комиците ", само че продължаваме с филмите, които продуцираме ". Така Любо Нейков разгласи свалянето на паметното си шоу от тв ефира.

Продуцентът и артист даде да се разбере, че двамата с сътрудника му Евтим Милошев ще продължат да работят по филмовите продукции, върху които работят. В момента двамата са фокусирали вниманието си върху сериала " Откраднат живот ", а също и върху фотосите за новия сезон на " Столичани допълнително ".

" Работа за сътрудниците комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, постоянно ще има, тъй че те в никакъв случай няма да останат на пътя ", разяснява Любо Нейков, пише  " България Днес ". Според осведомени, той към този момент е подготвил шоу имитация на " Комиците " с ново заглавие— " Кралете на хумора ", което сега е в развой на създаване.

Веднага щом са подготвени с концепцията, Нейков и екипът му възнамеряват да го показват по театрите, защото любимците на публиката към момента имат предпочитание да се изявяват на сцената.

Що се отнася до " Комиците ", шоуто потегли през зимата на 2007 годината и повече от 10 години се задържа в тв ефира. След като рейтинга му падна, то бе изместено от петък в събота вечер след 22 часа, което се отрази и на слабата му гледаемост.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР