"Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и

...
"Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и
Коментари Харесай

Емануела: Не съм бременна, спирам с бебетата

"Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и двамата имаме деца и няма смисъл да вършим повече. "Това съобщи фолкпевицата Емануела, която е горда майка на двама синове.

През последните дни в общественото пространство настойчиво циркулира слухът, че изпълнителката е бременна и е в очакване на третото си отроче. Към информацията са добавени и фотоси, на които се вижда, че коремчето на фолкпевицата е издадено напред и това дава мотив за тълкования. "България Днес " научи, че Емануела нито е качила килограми, нито е бременна. Лошо направени фотоси, и то под избран ъгъл, се трансформират в тематика за дъвчене от страна на почитатели и недоброжелатели.

Последните седмици са един от най-неподходящите интервали за зачеване на фолкпевицата, защото тя е под непрекъснат стрес. Причината е, че води тежка правосъдна борба за връщането на детето си, което краткотрайно е обещано за развъждане при татко си Димитър Динев. Изпълнителката е възмутена, че синът й Мити попада в грижите на непознати дами и това мощно я вбесява.

"Вярвам, че съдът ще постъпи вярно - мястото на едно дете е при неговата майка. И не одобрявам претекстовете, че тъй като работя, и не мога да го виждам. Работя, с цел да имам пари, с които да го отглеждам и нищо да не му липсва ", споделя Емануела, добавяйки, че в последно време е под доста сериозен стрес и се тормози за изхода от обстановката.

Фолкпевицата има 19-годишен наследник Христо, който предходната година чества абитуриентски бал и сега се сложни над висшето си обучение. Малкият наследник Димитър е на 4 годинки и точно за него е тежката борба. Неведнъж Емануела е казвала, че желае да държи децата си надалеч от обществения живот, с цел да дава мотив на зложелателите, а и самите те бъдат съществени и неразглезени мъже. Въпреки че има доста участия, тя е непрекъснато до децата си и им оказва помощ в образованието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР