Спиралата – едно от най-ценните оръжия nа всяка жена. Знаете

...
Спиралата – едно от най-ценните оръжия nа всяка жена. Знаете
Коментари Харесай

10 правила в използването на спирала

Спиралата – едно от най-ценните оръжия nа всяка жена. Знаете ли обаче, че може да бъде рискова за здравето? Очите са доста деликатна зона, която е склонна към възпаления. В същото време спиралата е притежател на бактерии и микроби, в случай че не се съхранява вярно. Може да наподобява доста елементарно, само че при нанасянето на серпантина също си има някои трикове, които неимоверно биха подобрили типа ви. Следват няколко скъпи правила за вярното предпазване и потребление на спиралата!

1. Много е значима вярната форма на четката. За размер се употребява гъстата и дебела четка, а за накъдряне – извитата, за разчесване и делене най-добре работят тази с пластмасови ресници.

2. Независимо от цвета на очите, косата и кожата, черният туш отива на всички.

3. Спиралата може и да се грижи за миглите, в случай че в състава ѝ има такива съставни елементи като пчелен восък, кварц, кератин, пантенол, каолин, витамини.

4. Водоустойчивите спирали не са най-хубавия избор. Те не вършат положително на очите си. Ако ви се постанова да сложите такава, махнете я доста добре.

5. Ако имате проблем с натрупването на спиралата, преди приложимост я загрейте в ръцете си или я потопете за малко в топла вода.

6. Ако миглите се сплъстяват, време е да почистите четчицата със салфетка.

7. Забравете за остарелия табиет да „ напомпвате “ четчицата в тубичката. Това вкарва въздух в нея, а оттова влизат и повече бактерии.

8. За по-изразителен взор нанесете спиралата на два пласта. Но първо почакайте, до момента в който изсъхне първият, тъй като в противоположен случай миглите ще се сплъстят.

9. На долните мигли би трябвало да се нанася единствено един пласт, само че с цел да наподобяват оптимално естествено, най-добре сложете малко серпантина единствено в корените на миглите.

10. Важно е да съхранявате спиралата надалеч от вана, душ, лампи, директна слънчева светлина. Банята не е най-удачното място за гримовете като цяло. Най-добре е да стоят на стайна температура.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР