Спипаната с алкохол и кокаин зад волана фолк дива Диона

...
Спипаната с алкохол и кокаин зад волана фолк дива Диона
Коментари Харесай

Майката на Диона била топ джебчийка в Холандия. Леля й пък се оказа част от банда за проституция

Спипаната с алкохол и кокаин зад кормилото фолк дива Диона напълно няма да е първата представителка на белослатинския клан Сашови, която ще лежи зад решетките, в случай че получи ефикасна присъда за безумната си изцепка. Хора в северозападното градче описват прелюбопитни истории за проблемите на семейството със закона, които датират от десетилетия.
Сред най-видните бранители на Денислава Сашова, както е същинското име на чалгаджийката, е майка й Вергиния. Тя се прочу с израза „ Детето ми ли е огромният проблем на България “. И попита тези, която се възмущават от дъщеря й, дали се считат за светци.
„ Не знам кой е светец и кой – Иисус, само че кака Верги сигурно не е от тях. Днес тя го играе улегнала дама и образцов родител, само че при започване на века беше една от топ джебчийките в Холандия “, споделя съгражданин на дамата.
Вергиния кривнала по неприятния път след съдбовна фюбов с автоджамбазин от ромски генезис, написа Lupa. В продължение на година-две вилняла в Амстердам и славата й се носела из цялата страна. Всичко обаче завършило, тъй като се принудила да се прибере у нас да се грижи за болната си майка.
И до момента в който Верги не е лежала зад решетките, напълно друго е ситуацията с лелята на Диона по бащина линия. Въпросната повече от десетилетие е предложила платени секс услуги в Англия и Германия, като в страната на Меркел три пъти е търкала наровете.
Тя била част от румънска тайфа за търговия с плът и даже се намирала много високо в йерархията и отговаряла за 10-ина девойки, описват осведомени.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР