Спипан на Околовръстното без винетка шофьор се оправда с ремонта

...
Спипан на Околовръстното без винетка шофьор се оправда с ремонта
Коментари Харесай

Шофьор без винетка се оправда с Коматевско, глобиха го с...

Спипан на Околовръстното без винетка водач се оправда с ремонта на Коматевско шосе. Мъжът изясни, че минава по обиколния маршрут по насила. Според него Околовръстното сега е част от обходния път, одобрен от " Пътна полиция " по отношение на ремонта на Коматевско, който продължава към този момент 2 години. Мотивите на индивида са отхвърлени от магистратите, тъй като пътувал с колата си в посока, противоположна на тази, за която шосето се употребява като обходен път. Неговият случай обаче може да се окаже мотив за последващи правосъдни разногласия по въпроса нужна ли е винетка за тези, които употребяват Околовръстното по насила поради реконструкцията на Коматевско.

Водачът бил засечен с аудито си на обиколния път към 10,50 часа на 24 март т. година Двама катаджии му махнали с палката да спре, само че той се опитал да избяга, патрулката го последвала и в последна сметка бил заловен на пътния възел на Пещерско шосе.

При последвалата инспекция станало ясно, че той е без винетка, а кара и без колан. Пътните служители на реда го глобили с 500 лева и му взели книжката за 2 месеца, само че той обжалвал наказателното разпореждане.

Подробности четете в новия брой на „ Марица “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР