„Спиди“ въвежда нова услуга ПРЕДИКТ, която ще улесни потребителите на

...
„Спиди“ въвежда нова услуга ПРЕДИКТ, която ще улесни потребителите на
Коментари Харесай

Новата услуга на „Спиди информира кога точно ще дойде пратката




„ Спиди “ вкарва нова услуга ПРЕДИКТ, която ще улесни потребителите на куриерски услуги. Чрез нея клиентите ще бъдат осведомени в кой часови прозорец на деня, с разлика от +/- 30 минути, ще получат пакета си. Освен това те ще могат да проследят куриера в действително време.

В редицата интелигентни решения, като функционалността Смарт надзор, приложението My Speedy и Спиди автоматите за приемане и изпращане на колета, напълно закономерно се подрежда и ПРЕДИКТ. Тя дава на клиентите повече свободно време, а в композиция със Смарт надзор и мрежата от близо 450 офиса и автоматизирани пощенски станции на компанията – повече благоприятни условия за ръководство на пратките и завършек на безполезното очакване, разяснява от компанията за куриерски услуги.

В момента на изпращане на пратка потребителят ще получава известие с SMS, по Viber или е-мейл за доставката с къс линк към персонализирана страница. Технологичното изобретение дава бърз и комфортен достъп до My Speedy – приложението на компанията за цялостно потребителско обслужване. По този метод, в случай че програмата на потребителя се промени в последния миг, той може от мобилния си телефон да управлявате пратката. Той ще има опция гратис да я пренасочи за идващ ден или друга локация - към непосредствен или различен офис/автомат, в границите на същото обитаемо място.

Подобна услуга е позната на интернационалните пазари (от компании като DPD, FedEx, Amazon, Postmate), а към този момент и българските консуматори могат да се възползват от нея.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР