Spiders и Focus Home Interactive обявиха, че официалната дата на

...
Spiders и Focus Home Interactive обявиха, че официалната дата на
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Greedfall

Spiders и Focus Home Interactive оповестиха, че формалната дата на излизане на тяхната обща игра Greedfall е 10.09. Играта излиза за Windows, Xbox One и PS4.
Greedfall е ролева игра от основателите на Of Orcs and Men и Bound by Flame, която ще предложи класическо RPG прекарване, съчетано с съвременна визия и детайли. Основните достолепия на играта ще е свободата на избора и богатия свят на играта, в която всеки един персонаж, който срещате има своя история и характерности. Съчетавайки свободно стелт и типичен комбат механики, Greedfall дава обещание да задоволи всеки самостоятелен жанр на игра и метод.

„ Старият свят умира и изтощеното му население е споходена от на болест, която на пръв взор не може да бъде спряна. Единствената искрица вяра се крие в слуховете, че на неотдавна открития остров Фрадий може да бъде намерено лекарство. Впуснете се дружно с вашия братовчед, Константин д’Орсей и разнообразни фракции, всяка от тях със своя лична задача, компетенции и скрити задания, в един нов свят, изпълнен с магия. С кого ще обедините сили: с някоя от новите колонии или с някой от локалните, в тяхната битка за независимост? Свободата на игра и изборите стоят в основата на Greedfall, като решенията ви ще построяват другарства, ще нарушават съюзи, ще пораждат спорове и оформят бъдещето на острова. Изследвайки една напълно нова граница, търсенето ви за изгубени секрети ще е сполучливо единствено с освен това от умеенето ви да водите пердах. Всичко, дали ще е избора ви на имитация в разговор, желанието на стелт метод пред впускането в пердах или дори избора на приятел в дадена обстановка, може да промени изхода за вас “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР