Spice Girls вчера официално потвърдиха, че ще тръгнат на турне

...
Spice Girls вчера официално потвърдиха, че ще тръгнат на турне
Коментари Харесай

Потвърдено! Spice Girls се събират за турне

Spice Girls през вчерашния ден публично потвърдиха, че ще тръгнат на турне във Англия през 2019. Те още веднъж са дружно и почитателите им нямат самообладание да ги чуят онлайн.
В концертите ще вземат участие единствено четири от девойки - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Джери Халиуел, към този момент Хорнер. Виктория Бекъм, която сега е сполучлив дизайнер, отхвърли да се причисли към групата, само че им пожела триумф в Instagram.
" Днес е специфичен ден за девойки, откакто оповестиха първото си турне, откогато имахме общо осъществяване през 2012. Този път няма да се причисля към тях на сцената, само че да бъда част от Spice Girls беше извънредно значима част от живота ми. Пожелавам им доста обич и развлечение на турнето им другата година. Знам, че ще създадат необикновено шоу, по тази причина фантастичните им почитатели от предишното и сегашното ще си прекарат прелестно! ", написа Вики в обществената мрежа.
Поп феноменът от 90-те ще излезе на сцената в шест града през идната година, започвайки в Манчестър на 1 юни и завършвайки на лондонския стадион " Уембли " две седмици по-късно.
Вчера те споделиха пародийно клипче в обществените мрежи, в което афишират своето турне.

Вижте тази обява в Instagram.
Breaking Spice news... Tickets on sale Saturday 10.30am ✌
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР