Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, но се смили над

...
Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, но се смили над
Коментари Харесай

Котето на Божинов и други известни силиконки признаха за доброволен секс с богаташи и отърваха Чолата от кафеза за сводничество!

Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, само че се смили над него и му наложи само условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен период и 15 000 лв. санкция. Същото наказване бе наложено и за съучастникът му и някогашна моделка – 23 годишната Полина Иванова, написа " Телеграф ".

Съдебният състав вчера призна Чолата и Полина за виновни в това, че са се сговорили през 2014 г. да набират хубави момичета за сексуслуги. Освен че уговаряли красавиците, които са предимно от модните среди.



Чолата предоставял имена и телефонни номера на заможни господа.

Съдията изброи имената на 9 момичета, които са били склонявани за секс с богаташи срещу 400-500 лева на сенас. Сред тях имало и ученички. Всички обаче са свидетелствали, че не са били принуждавани, а съвсем доброволно за заработвали допълнителни доходи.

Сред по-известните свидетелки по делото на Чолата са Бояна Генова, прочула се като Малкото коте на Божинов, еротичният модел Бриджит Андреева, плеймейтката Мелиса Александрова, както и много други известни силиконки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР