Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, но се смели над

...
Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, но се смели над
Коментари Харесай

Труженичките на Чолата го спасиха от кафеза за сводничество

Спецсъдът призна Росен Чолов-Чолата за сводник, само че се смели над него и му наложи само условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен период и 15 000 лв. санкция. Същото наказване бе наложено и за съучастникът му и някогашна моделка – 23 годишната Полина Иванова.

Съдебният състав през вчерашния ден призна Чолата и Паолина за отговорни в това, че са се сговорили през 2014г. да набират хубави девойки за сексуслуги. Освен че уговаряли хубавиците, които са най-вече от стилните среди, написа "Телеграф ". Чолата предоставял имена и телефонни номера на заможни господа. Съдията изброи имената на 9 девойки, които са били склонявани за секс с богаташи против 400-500 лв. на сенас. Сред тях имало и ученички. Всички обаче са свидетелствали, че не са били принуждавани, а напълно непринудено за заработвали спомагателни приходи.

Сред по-известните свидетелки по делото на Чолата са Бояна Генова, прочула се като Малкото коте на Божинов, еротичният модел Бриджит Андреева, плеймейтката Мелиса Александрова, както и доста други известни силиконки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР