Спецпрокуратурата е първата, която повдигна обвинение на действащ министър. На

...
Спецпрокуратурата е първата, която повдигна обвинение на действащ министър. На
Коментари Харесай

Шефката на спецпрокуратурата: Ние първи повдигнахме обвинение на действащ министър

Спецпрокуратурата е първата, която повдигна обвиняване на настоящ министър. На зам.-министър. Ние носим тази голяма отговорност от 2017 година

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV шефът на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова. От нейното изявление стана ясно, че приказва за някогашния министър на околната среда Нено Димов.
„ Антикорупционният фонд “ изиска среща с Валентина Маджарова по проблема " Осемте джуджета "
„ Антикорупционният фонд “ насочи покана за среща с ръководителя на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова по пово...

За 9 години спецпрокуратурата бе натоварена с функционалности 4 пъти и с помощта на напъните бе свален мониторингът по проведената престъпност, сподели още Маджарова. 

Според нея " институцията работи при, възнаграждението не се разграничава от това на останалите на окръжно равнище, а на всички е ясно с каква тежест са делата, отговорността ни към обществото е голяма ".

Тя очерта като проблем и това, че спецпрокуратурата няма законодателна самодейност.

" Наказателен кодекс е извънредно стар, има такива разпореждания, думи и изрази, че младите с разяснителен речник се пробват да схванат, той е формале ", добави тя.
Според ръководителя на спецпрокуратурата " Осемте джуджета " е фамилна драма
Случаят е обяснен. Неизменната истина по този проблем е, че в действителност се касае за една фамилна драма, защото потърпевш - обвинен са в р...

" Успехът на румънските сътрудници се дължи тъй като преди този момент румънският законодател промени цялостен пакет от закони в областта на корупцият ", сподели още Маджарова.

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР