Спецправосъдието ще се закрие максимално бързо, заяви в предаването Лице

...
Спецправосъдието ще се закрие максимално бързо, заяви в предаването Лице
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Спецправосъдието ще бъде закрито максимално бързо

Спецправосъдието ще се закрие оптимално бързо, съобщи в предаването „ Лице в лице “ по bTV представителят на държавното управление Лена Бориславова.

По думите на Бориславова би трябвало да се регистрира и нужното време, с цел да се изложат отзиви кой е най-правилният път. " Имаше законопроект, импортиран в предходното Народно събрание, който мина на първо четене, ще стартираме оттова, с цел да не губим време ", сподели още тя.
Правителството смени девет регионални шефове
Правителството смени деветима регионални шефове на постоянното си съвещание.  Назначени са нови регионални шефове - на Бургас,...
Прочети повече
„ Делата, които са почнали в спецсъда, ще бъдат довършени в най-кратки периоди. Делата, които не са формирани и стоят на трупчета там, най-вероятно има такива и това е една от рецензиите към активността на профилирания съд, точно на тях пък ще бъде даден нов подтик да могат да бъдат разпределени доста бързо “, добави Бориславова.

Според нея КПКОНПИ не може да се трансформира в различна прокуратура. „ Той може да бъде това без значение звено, което да прави по подобен метод следствията, че един път сезирана прокуратурата да не може да огледа настрана и да каже: Ами, тук няма данни за закононарушение. КПКОНПИ ще бъде разграничен на две звена - за лишаване на имущество и за констатиране на корупция и спор на ползи “, уточни още Лена Бориславова.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР