Специфичните за България препоръки в рамките на Европейския семестър за

...
Специфичните за България препоръки в рамките на Европейския семестър за
Коментари Харесай

Еврокомисията и Световната банка отиват на дискусия в Габрово

Специфичните за България рекомендации в границите на Европейския учебен срок за съгласуване на икономическите политики ще бъдат показани на полемика в Габрово по самодейност на Представителството на Европейската комисия.

Постоянното посланичество на Световната банка ще анонсира своя Доклад за жилищния бранш в страната, озаглавен " Покрив над главата ".

Събитието ще бъде намерено от кмета на община Габрово Таня Христова, заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Малина Крумова, ръководителя на Представителство на Европейската комисия в България Огнян Златев и непрекъснатия представител на Световната банка за България Тони Томпсън.

Специфичните рекомендации за България ще показа Марина Кирова, консултант Икономическо ръководство и Европейски учебен срок в Представителството на Комисията в София. Представянето на Доклада за жилищния бранш ще направи Ашна Матема, старши експерт по градско развиване в Световната банка.

Презентациите ще бъдат последвани от полемика, по време на която ще имате опция да зададете своите въпроси. Събитието стартира от 09:30ч. през днешния ден в Ритуалната зала на Община Габрово.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР