Специално за вас подбрахме някои от тях:Дървото на парите -

Специално за вас подбрахме някои от тях:Дървото на парите - ...

Привлечете парите към себе си.


Специално за вас подбрахме някои от тях:

Дървото на парите - според легендата беден тайвански фермер открил доста необичайно дърво. Изкоренил го и го занесъл в дома си. Започнал да продава плодовете му. Фермерът постигнал главозамайващ успех и оттогава се говори, че този растителен вид носи богатство и късмет на собствениците си.

Намерена монета - смята се, че това носи късмет през целия ден. Но, внимание, има уловка! Преди да я вземете, трябва да се уверите, че тя е обърната с „ези“ нагоре. Ако монетата лежи на земята с „тура“ нагоре, ще ви донесе отрицателна енергия.
Числото 8 - в китайската култура то е символ на богатство и благополучие. Това го прави особено предпочитано при избор на телефонни номера и едно от най-използваните числа за залози. 

Сърбят ви дланите- ако ви сърби дясната, ще вземате пари, но ако е лявата – ще харчите и давате. Дори и да ви засърби лявата, не се отчайвайте. И за вас има втори шанс – веднага я потъркайте в дърво или парче дървесина и ще се окаже, че вече ви сърби на пари.

Парите привличат пари - повечето култури разполагат с някаква версия на това поверие. Ето защо, когато някой подарява портфейл, винаги оставя скромна сума в една от преградите. Вярва се, че никога не трябва да оставяте портфейла си напълно празен.

Дали ще изберете някое от предложените суеверия зависи от вас. Безспорен факт обаче е, че още този четвъртък може да станете някой от следващите тото милионери на България. Доказателство за това са натрупаните близо 10 милиона лева джакпоти в игрите.

Сумата в “ТОТО 2 – 6/49“ е 5 100 000 лева, а пък 1 495 000 лева могат да влязат в банковата ви сметка, благодарение на “ТОТО 2 – 6/42“. А за ентусиастите - в играта „Зодиак“ се крият до 3 000 000 лева. За да участвате в надпреварата за милионите, безспорно ще ви е нужен фиш за поне една от изброените игри. А за да подсилите ефекта, може да изпробвате силата на числото “8”, както и за всеки случай да не ходите съвсем без пари.

 От СПОРТ ТОТО напомнят на всички участници да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки, които да им донесат страхотни допълнителни печалби. В момента тече най-новата кампания „Всеки ден е Великден“. А залози може да правите и онлайн на www.toto.bg. Необходимо е да имате регистрация, която става бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. За съдействие и въпроси по време на регистрацията, може да се обърнете на [email protected]
 

Източник: blitz.bg