Специално за вас подбрахме някои от тях: Дървото на парите

...
Специално за вас подбрахме някои от тях: Дървото на парите
Коментари Харесай

Привлечете парите към себе си

Специално за вас подбрахме някои от тях:

Дървото на парите - съгласно легендата безпаричен тайвански фермер разкрил много извънредно дърво. Изкоренил го и го занесъл в дома си. Започнал да продава плодовете му. Фермерът постигнал главозамайващ триумф и от този момент се приказва, че този растителен тип носи благосъстояние и шанс на притежателите си.

Намерена монета - счита се, че това носи шанс през целия ден. Но, внимание, има измама! Преди да я вземете, би трябвало да се уверите, че тя е обърната с „ ези “ нагоре. Ако монетата лежи на земята с „ тура “ нагоре, ще ви донесе негативна сила.
Числото 8 - в китайската просвета то е знак на благосъстояние и благоденствие. Това го прави изключително желано при избор на телефонни номера и едно от най-използваните цифри за залози.

Сърбят ви дланите- в случай че ви сърби дясната, ще вземате пари, само че в случай че е лявата – ще харчите и давате. Дори и да ви засърби лявата, не се отчайвайте. И за вас има втори късмет – незабавно я потъркайте в дърво или парче дървесина и ще се окаже, че към този момент ви сърби на пари.

Парите притеглят пари - множеството култури разполагат с някаква версия на това вярване. Ето за какво, когато някой подарява портфейл, постоянно оставя скромна сума в една от преградите. Вярва се, че в никакъв случай не би трябвало да оставяте портфейла си изцяло празен.

Дали ще изберете някое от препоръчаните суеверия зависи от вас. Безспорен факт обаче е, че още този четвъртък може да станете някой от идващите тото милионери на България. Доказателство за това са насъбраните близо 10 милиона лв.
джакпоти в игрите.

Сумата в “ТОТО 2 – 6/49 “ е 5 100 000 лв., а пък 1 495 000 лв. могат да влязат в банковата ви сметка, с помощта на “ТОТО 2 – 6/42 “. А за запалянковците - в играта „ Зодиак “ се крият до 3 000 000 лв.. За да участвате в конкуренцията за милионите, несъмнено ще ви е необходим фиш за най-малко една от изброените игри. А с цел да подсилите резултата, може да изпробвате силата на цифрата “8”, както и за всеки случай да не ходите напълно без пари.

От СПОРТ ТОТО припомнят на всички участници да показват своята карта ТОТО КЛУБ, когато вършат
залози. Тя им дава опция да натрупат бонус точки, които да им донесат страхотни спомагателни облаги. В момента тече най-новата акция „ Всеки ден е Великден “. А залози може да вършиме и онлайн на www.toto.bg. Необходимо е да имате регистрация, която става бързо и елементарно, а сигурността ви е обезпечена. За подпомагане и въпроси по време на регистрацията, може да се обърнете на [email protected]

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР