Специално за грандиозния спектакъл 75 години Георги Аспарухов - Гунди

...
Специално за грандиозния спектакъл 75 години Георги Аспарухов - Гунди
Коментари Харесай

Таблото на Васил Левски ще свети с 2:7 по време на юбилея за Гунди

Специално за грандиозния театър " 75 години Георги Аспарухов - Гунди " остарялото табло на стадион " Васил Левски " ще " светне " още веднъж. Това ще се случи на 11 август за мача Левски - Милан. Таблото над Сектор " Г " ще бъде във типа, в който отбелязва края на може би най-великата среща сред Левски и ЦСКА.

На 17-и ноември 1968 година " сините " побеждават безконечния си противник с 7:2, а популярният Георги Аспарухов отбелязва хеттрик. След мача са запалени хиляди факли, като доста от тях са в самия Сектор " Г ", където има и много последователи на Левски.

 Снимка 370313

Веднага след срещата фотография от таблото с паметния резултат е направена скрито на картичка, която може да бъде открита само по... стрелбищата в столицата, където се раздава като премия. След незабавна акция на милицията обаче всички налични бройки на картичката са конфискувани, а разпространяващите ги - наказани за дребно безчинство.

Сега по-младите почитатели на Левски ще имат неповторимата опция на 11-и август за първи и финален път да видят по какъв начин е изглеждало таблото на мача Левски - ЦСКА Червено знаме след 7-ия гол на " сините ".

 Снимка 370315

Събитието на Националния стадион " Васил Левски " стартира в 19:43 часа.

 Феновете на Милан резервираха местата си за юбилейния мач в чест на Гунди
Феновете на Милан резервираха местата си за юбилейния мач в чест на Гунди

Мачът сред двата тима ще се организира на 11 август

 Снимка 370314
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР