Специално за читателите на GlasNews.bg селектирахме най-интересните и забавни великденски

...
Специално за читателите на GlasNews.bg селектирахме най-интересните и забавни великденски
Коментари Харесай

Вижте как БГ звездите празнуват Великден СНИМКИ

Специално за читателите на GlasNews.bg селектирахме най-интересните и занимателни великденски фотоси на звездите от Инстаграм.

Особено дейни са родните звезди в обществените мрежи в деня, в който християните празнуват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос. Докато едни отмарят на известни дестинации, други се радват на споделени фамилни моменти в компанията на най-близките си. И тази година известните лица си " мериха " яйцата и козунаците... Вижте сами:

Поп фолк певицата Бони посрещна Великден с софра от кифлички, козунак, боядисани яйца... и куче, което евентуално е нетърпеливо да вкуси нещо от приготовленията.

View this post on Instagram

Синът на Даниел Петканов и моделката Алекс Богданска умили мрежата. В своя персонален профил, който е ръководен от неговите родители, момченцето ни споделя, че за първи път е " бил на огънче за Великден ". Дни преди този момент, Габи сподели по какъв начин боядисват яйца в детската градина.



Моделът, водеща и PR управител Гери Дончева разгласява колаж. С него тя съпоставя яйцата си от този Великден с тези от празника през 2020 година. Ние персонално харесахме яйчицата й от преди две години.

View this post on Instagram

Естрадната легенда Орлин Горанов постави ръкавиците и собственръчно нашари яйцата. Той пожела на почитателите си доста обич и сбъднати фантазии. В предходна обява пък ни споделя, че е усъвършенствал рецепта за домашни козунаци.

View this post on Instagram

Огън момичето Камелия също сподели боядисаните си яйца в настоящата платформа за шерване на видеа TikTok. Вижте:

Манекенката Славена Вътова също е подготвена за Великден. " Винаги боядисваме яйцата по обичайния метод. Тази година експериментирахме и добавихме и нов. ", написа Вътова в Инстаграм.

View this post on Instagram

показа, че се е постарала този Великден яйцата да бъдат една концепция по-интересни, поради дечицата й. " Обичам Великден и боядисването на яйцата, мога да го върша с часове. Обичам да създавам в цветове. Мисля, че се получи ужасно. ", похвали се тя.



Коафьорът на звездите - Ивайло Колев заложи на домакински обичаен уют.



посрещна Възкресение Христово на Малдивите. " Здраве и благополучие от семейство Батинкови и слънчеви Малдиви! Нека бъдем благословени! ", написа " Мис България 2009 " в обществените мрежи и показа редица снимки от райското кътче.

View this post on Instagram

Певицата Гери-Никол се похвали с ръчно направени козунаци.



Фитнес моделът Биляна Йотовска и тази година се развихри в кухнята. С щерка си Никол и своя брачен партньор - културистът Димитър Димитров, боядисаха яйцата и спретнаха домакински козунак.

View this post on Instagram

Споделете ни в мненията по какъв начин прекарвате вие празника!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР