Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хановер На

...
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хановер На
Коментари Харесай

Michelin показа решения за мобилност в IAA Transportation

Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Хановер

На ревюто IAA Transportation Michelin показа артикули и услуги за клиенти на търговски транспортни средства на огромния си щанд. Сред тях разнообразни регенерирани гуми, гуми за камиони или рейсове, задвижвани от акумулатори или горивни кафези и Michelin Connected Fleet като новата марка за услуги за клиенти на автопаркове. Освен това постоянно има въпроси по отношение на опцията за доставка на първични материали и подготвени артикули.

Филип Остбомк, вицепрезидент продажби B2B Европа Север, изяснява - „ След внезапен спад при започване на корона пандемията, първата половина на 2022 година още веднъж беше доста динамична. Прогнозите обаче стават все по-трудни и прогнозните процеси за клиенти, маркетинг и доставките би трябвало непрекъснато да се приспособяват. "

Въпреки неуспеха на някои доставки от Русия от пролетта насам, доставката на първични материали постоянно е била обезпечена с помощта на нови източници на доставки. Разпределението на производството в няколко завода в Германия и Англия (Хомбург/Саар, Карлсруе и Стоук он Трент), както и продажбите през няколко логистични центъра също имат позитивен резултат върху тясното съдействие с търговията с гуми.

„ Регенерирането на гуми за търговски транспортни средства е толкоз стабилно, колкото и екологично и е значим дирек на Michelin “ - изяснява Маркус Баст, шеф продажби B2B за страните от DACH - „ До 620 000 регенерирани гуми Remix годишно се създават за Германия единствено върху каркаси на Michelin със същите материали, както при производството на нови гуми в завода на Michelin в Хомбург/Саар. “

Точно като новите гуми, регенерираните гуми за товарни коли също могат да бъдат набраздени, защото Michelin към този момент обезпечава задоволително гума в протектора. Това разрешава качествено наново рязане, без да се нарушава издръжливостта и устойчивостта на продукта, а пробегът се усилва с до 25 %. За камиони или рейсове с електрическо задвижване - без значение дали се зареждат от акумулатори или горивна клетка - Michelin има редица специфични гуми, които заобикалят по-високата абразия при тръгване.

Оптимизираното противодействие при търкаляне на X Multi Energy икономисва измеримо гориво и е проектирано за огромен пробег. X Line Energy е създадена за предни или задни оси, за ремаркета или като T за ниски товарни коли, с цел да отговори на условията по-специално за превоз на дълги дистанции.

С X Incity EV Z Michelin има изключително перспективна гума за електро рейсове. Иновативен дизайн на протектора обезпечава надлъжно и странично сцепление, а до 25 % по-големият пробег, до 13-е % усъвършенствано противодействие при търкаляне и нарасналата резистентност понижават оперативните разноски на автопарковете в действително изражение.

„ Michelin Connected Fleet е новата водеща марка за клиенти на автопаркове и съчетава основани на данни решения за ръководство от Michelin Group “ - изяснява Ренате Хеслер, управител за Германия - „ Например обезпечава нова серия от мрежови решения за спедитори, оператори на автопаркове и транспортни паркове, които разрешават цялостен обзор в действително време на потреблението на техните влекачи и ремаркета. Това разрешава на потребителите да употребяват оптимално своите автопаркове, да понижат оперативните разноски и да усилят пътната сигурност посредством противоположна връзка по отношение на държанието при шофиране, да понижат износването на автомобила и да усъвършенстват разхода на гориво. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР