Специално ушити за екипа на Отделението по Акушерство и гинекология

...
Специално ушити за екипа на Отделението по Акушерство и гинекология
Коментари Харесай

АГ отделението в УМБАЛ-Пловдив има нужда от защитни средства

Специално ушити за екипа на Отделението по Акушерство и гинекология в УМБАЛ-Пловдив маски подариха две шивашки компании – на Айше Топал и „ VIOMODA “. Собствениците ги предоставиха с благопожелание медиците да бъдат здрави, тъй като пациентите разчитат на тях.
„ Тези компании постоянно ни вършат дарове – досега са ни дарили нощници и спално долни дрехи. Винаги се интересуват от какво имаме потребност. Благодарни сме за тяхната огромна угриженост и внимание “, съобщи един от водещите експерт в отделението доктор Семра Халил.
Тя напомни, работещите в АГ отделението са изложени на голям риск от заразяване с рисковия ковид, тъй като са на първа линия. Тук идват хора от цялата Пловдивска област, за които не е несъмнено дали не са контактни на COVID-19. Не са изследвани, само че не могат да бъдат върнати и се обслужват безотказно.
От началото на изключителното състояние работата в отделението се е повишила 5 пъти. Затова е належащо медиците да бъдат оборудвани със защитни средства. Ще бъдем признателни на всеки, който ни обезпечи еднократни защитни дрехи, дезинфектанти и ръкавици, уточни доктор Халил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР