Специално събитие за Международния ден на детето организират проект Маргаритка“

...
Специално събитие за Международния ден на детето организират проект Маргаритка“
Коментари Харесай

Празнуваме Деня на детето с Маргаритка, Приказки без край и Героите на ПРОМЯНАТА

Специално събитие за Международния ден на детето провеждат план „ Маргаритка “ и самодейността „ Приказки до безкрайност “ дружно с Героите на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Традиционно NOVA ще означи 1 юни и със специфична стратегия в ефира си и водещи деца, които ще седнат до обичаните лица на малкия екран.

На 1 юни в парк „ Гео Милев “ в София деца, родители и обществени бизнесмени ще се съберат дружно за един магически и ухилен празник за дребни и огромни. Целодневното събитие започва в 10.30 ч. и ще приключи с огромен концерт в 19.00 ч. със звездите на „ Маргаритка “ - Вики от Мастило, Мая Бежанска, вокална група " Шоколадче “, в компанията на перкусионен отбор " Тупан " към музикално учебно заведение " Любомир Пипков " и още доста обичани гласове. Караоке, танци до давност, изобразяване, дарове, спорт и доста занимания единствено част от изненадите на празника.

Героите на ПРОМЯНАТА – обществените бизнесмени, част от самодейността, която усъвършенства живота на децата на България, ще имат особено присъединяване в събитието.

Ще спортуваме занимателно с ParaKids (победител в ПРОМЯНАТА 2016/2017), които работят с деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло и сигуряват тренировки по плуване и лечебна гимнастика.

Ще забележим по какъв начин се прави вулкан с другият победител от самодейността през 2016/2017 година Географ БГ - тяхната задача е да разпространяват науката измежду децата и младежите в България и да им дадат опция да се срещнат с нейните чудеса.-->

Социалната чайна (ПРОМЯНАТА 2014/2015) ще научи децата по какъв начин да подготвят вълшебна лимонада. Чайната предлага образование и претовареност на младежи от институции, както и работа в областта на услугите.

Победителите от тазгодишното издание на ПРОМЯНАТА Оле Мале ще показват украшения, шалове, шапки, чанти и бижута, направени от майките в онлайн платформата, която събира на едно място труда на майки на деца с увреждания или болести, които по насила или по обич са разкрили своето второ предопределение – да творят с ръцете си.

Фондация „ Сингъл Степ “ (ПРОМЯНАТА 2017/2018), чиято задача е да подкрепи младежи от ЛГБТИ („ лесбийки, гей, бисексуални, транс и интерсекс “) общността, техните родители, другари и съидейници, в процеса на самоосъзнаване, откриване и одобряване на половата имориентация и полова еднаквост и онлайн платформата Loveguide (ПРОМЯНАТА 2014/2015), която се стреми да компенсира неналичието на полово обучение в българските учебни заведения, също ще участват с осведомителни щандове на събитието.

Вълшебен и ухилен ден на детето с „ Маргаритка “, „ Приказки до безкрайност “ и Героите на ПРОМЯНАТА чака всички посетители на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР