Специално парти очаква и всички деца, родени в годината на

...
Специално парти очаква и всички деца, родени в годината на
Коментари Харесай

5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден

Специално празненство чака и всички деца, родени в годината на откриването на комерсиалния център

5000 страхотни подаръка ще получат най-големите почитатели на Sofia Ring Mall, който този месец навършва 5 години. Голямото празнуване следва на 16 ноември, събота, когато комерсиалният център в полите на Витоша е подготвил безчет приятни изненади за своите посетители.



Любимият на столичани мол, който единствено за пет години съумя да се наложи като желана дестинация измежду комерсиалните центрове у нас, ще се отблагодари на своите гости с огромно целодневно тържество.

Верен на стила си да дава незабравими прекарвания и изненади, рожденикът Sofia Ring Mall няма да чака, а ще раздава дарове на своите посетители. Първите 5000 от тях, които дойдат в комерсиалния център в полите на Витоша и насочат своите честитки и пожелания на специфичната празнична фотостена, ще получат подарък на момента.

А още в 11:30 на 16 ноември във Fun Ring Park започва „ огромния ваучър на наборите”. На него са добре пристигнали всички деца, родени в годината на откриването на мола – 2014-а. 5-годишните другари и набори на комерсиалния център ще бъдат неговите найспециални посетители, за които ще има доста игри, занимания, дарове и празнични изненади!

Кулминация на празненството ще бъде неповторимото огнено шоу на артистите от “Дивинитас”, което ще се организира от 19:00 ч. на амфитеатъра на мола.

Какви и какъв брой още сърпрайзи е подготвил за своите посетители рожденикът Sofia Ring Mall, ще разберете, в случай че се включите в празника на 16 ноември, събота.

5 любопитни обстоятелството за рожденика

В Sofia Ring Mall се намира първият по рода си в България тематичен увеселителен парк за деца, ситуиран на цели 3500 кв.м.

Sofia Ring Mall е първият pet-friendly мол в България,в който всички домашни любимци са добре пристигнали. Там е построен и единственият на Балканите СПАхотел и клиника за домашни любимци.

В Sofia Ring Mall се намира и единствената картинг-писта в търговски център в България.

В мола в полите на Витоша ви чака най-големият батут-парк в цялата страна - Area 52.

Единственият търговски център, осигуряващ безвъзмездна автобусна линия за своите гости.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР