Специално ателие “Арт и Вино” на 15 януари от 16:00

...
Специално ателие “Арт и Вино” на 15 януари от 16:00
Коментари Харесай

Арт и Вино с художника Константин Константинов в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

Специално ателие “Арт и Вино” на 15 януари от 16:00 часа.
По случай откриването на новата галерия “Тишина” на художника Константин Константинов, което се състоя през вчерашния ден /11.01.22 г./, Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 Ви кани на особено арт събитие на 15 януари /събота/ от 16:00 ч., което ще провокира вашето ентусиазъм.
Предлагаме ви, до момента в който се наслаждавате на чаша хубаво вино и прелестен диалог с другари, да се запознаете с творчеството на Константин, който ще ви опише за своето изкуство. В рамките на 3 часа ще имате опцията да разгледате изложбата „ Тишина “, показана персонално от него и да създадете ваша лична картина, въодушевена от нереалния свят на създателя. В артистичната атмосфера, благодарение на професионален художник, който ще Ви покаже до най-малкия подробност, по какъв начин да нарисувате своята картина, ще можете да преоткриете творчеството в себе си.
Елате и изживейте едно релаксиращо, вдъхновяващо и удовлетворяващо прекарване в зала Vivacom Art Hall Oborishte 5!
Билети могат да бъдат закупени онлайн през https://epaygo.bg/3842421160

Изложба “Тишина” - специфична селекция от над 25 платна, може да бъде прегледана от 12.01.22 година до 05.02.22 година в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 с вход свободен. Творби на Константин Константинов могат да бъдат закупени само единствено в Галерията, която има извънредните права да съставлява художника като част от програмата й за поддръжка на съвремените български актьори.

*В Галерията се съблюдават всички противоепидемични ограничения, позволяват се хора единствено с показан зелен документ от: имунизация, преболедуване, пср тест/ антигенен тест
Повече информация може да откриете и на: vivacomoborishte5.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР