Специалният прокурор Робърт Хър е в последния етап от плановете

...
Специалният прокурор Робърт Хър е в последния етап от плановете
Коментари Харесай

Специалният прокурор Хър ще свидетелства публично по осъдителен доклад, който разкрива паметта на Байдън, проблеми с възрастта: доклад

Специалният прокурор Робърт Хър е в последния стадий от проектите си да свидетелства пред Конгреса във връзка с неотдавна оповестения си отчет за Неправилното боравене на секретни документи от страна на президента Байдън.

Бомбираният отчет на Хър разкри забележителните проблеми с паметта на Байдън, усложнявайки дългогодишните опасения на гласоподавателите по отношение на възрастта на президента. Показанията на Хър, които се чака да бъдат показани при започване на март, евентуално ще бъдат пред правосъдната комисия на Камарата на представителите, заяви Axios в четвъртък.

Републиканските законодатели сигурно ще усъвършенстват другите образци за ненадеждната памет на Байдън, съдържащи се в отчета. Хър разказа Байдън като „ съчувстващ, доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет “. Той също по този начин сподели, че Байдън не си спомня годината, в която е умрял синът му Бо, както и годините, в които е служил като вицепрезидент.

Свидетелските показания също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР