Специалният прокурор от Атланта, който повдигна обвинения за намеса в

...
Специалният прокурор от Атланта, който повдигна обвинения за намеса в
Коментари Харесай

Измами на изборите на Тръмп Предполагаемият любовник на прокуратурата Фани Уилис Нейтън Уейд постигна споразумение за развод със съпругата си

Специалният прокурор от Атланта, който повдигна обвинявания за интервенция в изборите против Доналд Тръмп, реализира краткотрайно съглашение за бракоразвод с отчуждената му брачна половинка във вторник — което значи, че той евентуално ще завоюва не би трябвало да свидетелства в съда за хипотетичната си спекулация с шефа на окръжния прокурор.

Споразумението автоматизирано анулира чуване, планувано за сряда, в което Нейтън Уейд се очакваше да отговори за връзката си с окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, съгласно Atlanta Journal-Constitution.

Предполагаемата сантиментална връзка на Уейд и Уилис беше разкрита за първи път в делото за изборна машинация на 8 януари от обвинения Майкъл Роман.

Уейд подаде молба за бракоразвод със брачната половинка си Джойслин, в която са били 26 години, на 1 ноември 2021 година – ден откакто бе назначен за специфичен прокурор от Уилис. Роман твърди в своето досие, че те към този момент са имали връзка в този миг.

Бомбени правосъдни искове от Джойслин наподобява удостоверяват връзката н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР