Специалният прокурор на окръг Фултън Нейтън Уейд поиска защитна заповед

...
Специалният прокурор на окръг Фултън Нейтън Уейд поиска защитна заповед
Коментари Харесай

Предполагаемият любовник на прокуратурата на Джорджия Фани Уилис иска защитна заповед в делото за развод

Специалният прокурор на окръг Фултън Нейтън Уейд изиска защитна заповед в бракоразводното му дело на фона на несъгласия по отношение на хипотетична „ неправилна “ връзка с шефа си, окръжния прокурор Фани Уилис.

Уейд, който води делото за интервенция в изборите против някогашния президент Тръмп и 18 други, е забъркан в противоречива разлъка с отчуждената си 26-годишна брачна половинка години, Джойслин Уейд. Съдия от Върховния съд на окръг Коб разпечата документи по бракоразводното дело на Уейд предходната седмица, разкривайки, че юристите на Джойслин Уейд са желали да смъкват Уилис, с цел да отговорят на въпроси по отношение на хипотетичната им спекулация.

В документ от предходната сряда, юристите на Уейд настояват, че е нужна защитна заповед „ заради сензитивния темперамент на финансовата информация и документи на страните “.

Сред незапечатаните документи имаше банкови извлечения, показващи, че Уейд е закупил самолетни билети за себе си и Уилис. Той също по този начин е направил плащан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР