Специалният представител на САЩ в Иран е предупредил наследникът на

...
Специалният представител на САЩ в Иран е предупредил наследникът на
Коментари Харесай

САЩ към наследника на Солеймани: Искаш ли неговата съдба?

Специалният представител на Съединени американски щати в Иран е предизвестил наследникът на ген. Калем Солеймани - Есмаил Гаани - че не е изключено да го показа същата орис като на предшественика му, в случай че продължи да ''организира убийства против американски граждани''.

След гибелта на Солеймани точно Гаани бе посочен като индивидът, който да продължи делото му и да оглави елитните ирански елементи Ал Кудс. По време на назначението си той удостовери, че ще ''продължи да поддържа курса на Солеймани''.

Именно това изявление предизвика реакцията на американския представител.

Есмаил Гаани - новият командващ на елитните ирански сили Ал Кудс

,,Ако Гаани фактически продължи политиката на своя предходник, както твърди, то тогава го чака същата орис като на Солеймани'', безапелационен бе Браян Хук пред локални медии и напомни думите на президента Доналд Тръмп, че ''всяка офанзива, ориентирана против американци или американските ползи, ще срещне разрушителен отговор''.

,,Смятам, че режимът в Иран към този момент кристално ясно схваща, че няма по какъв начин да нападне Съединени американски щати и това да му се размине'', добави Хук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР