Специалният представител на САЩ в Иран е предупредил наследника на

...
Специалният представител на САЩ в Иран е предупредил наследника на
Коментари Харесай

САЩ плаши наследника на Солеймани: Искаш ли неговата съдба?

Специалният представител на Съединени американски щати в Иран е предизвестил наследника на ген. Калем Солеймани - Есмаил Гаани - че не е изключено да го показа същата орис като на предшественика му, в случай че продължи ``да провежда убийства против американски граждани``.
След гибелта на Солеймани точно Гаани бе посочен като индивидът, който да продължи делото му и да оглави елитните ирански елементи Ал Кудс. По време на назначението си той удостовери, че ще ``продължи да поддържа курса на Солеймани``.

Именно това изявление предизвика реакцията на американския представител.

,,Ако Гаани фактически продължи политиката на своя предходник, както твърди, то тогава го чака същата орис като на Солеймани``, безапелационен бе Браян Хук пред локални медии и напомни думите на президента Доналд Тръмп, че ``всяка офанзива, ориентирана против американци или американските ползи, ще срещне разрушителен отговор``.

,,Смятам, че режимът в Иран към този момент кристално ясно схваща, че няма по какъв начин да нападне Съединени американски щати и това да му се размине``, добави Хук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР