Специалният пратеник на Световната здравна организация Дейвид Набаро предупреди в

...
Специалният пратеник на Световната здравна организация Дейвид Набаро предупреди в
Коментари Харесай

СЗО: Европа да внимава след Нова година, иде трета вълна на COVID-19


Специалният делегат на Световната здравна организация Дейвид Набаро предизвести в изявление за швейцарската медийна компания CH Media за заплахата от трета вълна на ковид в Европа при започване на 2021 година , съобщи БГНЕС.

Според Набаро европейските страни не са съумели да предотвратят втората вълна на ковид а, откакто са съумели да поемат контрола над първата.

го западноевропейски страни са изправени пред задачата да “вземат още веднъж вируса под надзор ”, без да прибягват до такава груба мярка като блокиране – непоколебим режим на изолираност, за който, както съобщи Набаро, ще бъде платена “висока цена ”.

Позовавайки се на страните от Източна Азия, Набаро означи, че обстановката с ковид а там е по-добра заради “много ясна връзка ” сред управляващите и популацията.

“Друг детайл, който е доста видим в Източна Азия: откакто броят на случаите бе понижен заради мощната реакция на хората, ограниченията не бяха отслабени. Необходимо е да се изчака, до момента в който равнищата станат ниски и останат такива ”, сподели още Набаро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР