Специалният пратеник на ООН за Сирия призова днес за незабавно

...
Специалният пратеник на ООН за Сирия призова днес за незабавно
Коментари Харесай

ООН иска пълно примирие в Сирия и освобождаване на затворниците заради коронавируса

Специалният делегат на Организация на обединените нации за Сирия прикани през днешния ден за неотложно оповестяване на помирение в цялата страна, с цел да може да се положат всички старания за справяне с ковид, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В своето изказване Гайр Педешен моли за освобождение по филантропични съображения на огромен брой арестувани и отвлечени лица и за достъп на медици до пандизите, с цел да се окаже нужната здравна помощ на пандизчиите.

Разпространението на болестта из Сирия основава предпоставки за висока смъртност измежду популацията, изтощено от деветгодишна война, а разорените лечебни заведения и претъпканите бежански лагери може да ускорят предаването на болестта, споделиха през вчерашния ден лекари и филантропични чиновници, означи Ройтерс.

Опустошена от години на война, Сирия се изправя пред зараза от ковид

В неделя държавното управление в Дамаск разгласи първия случай на болест след появяването на непотвърдени известия за регистрирани, само че укрити от управляващите случаи. Властите отхвърлиха изказванията за укриване на случаи.

Сирийските управляващи вкарват от на следващия ден, 25 март, полицейски час в цялата страна като мярка за надзор на разпространяването на ковид, съобщи държавната осведомителна организация САНА, представена от ТАСС.

Полицейският час ще трае от 18 часа вечерта до 6 часа сутринта, уточни държавната комисия за битка с инфекцията.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2259  Във Варна раздадоха първите 600 защитни шлема Във Варна раздадоха първите 600 защитни шлема  Индия разгласи нови строги ограничения и цялостна възбрана за излизане от домовете Индия разгласи нови строги ограничения и цялостна възбрана за излизане от домовете  Властите в Белгия не разрешиха груповия секс поради COVID-19, 380 се заразиха след оргия Властите в Белгия не разрешиха груповия секс поради COVID-19, 380 се заразиха след оргия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР