Специалният Кредитен портал на Банка ДСК значително  спестява допълнителни усилия

...
Специалният Кредитен портал на Банка ДСК значително  спестява допълнителни усилия
Коментари Харесай

Кредитният портал спестява време на клиентите на Банка ДСК

Специалният Кредитен портал на Банка ДСК доста  спестява спомагателни старания и време на клиентите при кандидатстване и утвърждение на жилищен или ипотечен заем . Това е по този начин, тъй като благодарение на новаторската платформа на водача в банкирането на дребно на българския пазар, потребителите могат да подават всички документи онлайн , когато и по което време им е най-удобно. Така Кредитният портал отстрани нуждата от многократни визити на офис на банката. Освен, че доста понижава времето за обработка на заема, новата онлайн платформа на Банка ДСК дава услуга, която няма конкуренция на банковия пазар у нас.
Кредитният портал е наличен за сегашни и нови клиенти на Банката посредством линк от началната страница на www.dskbank.bg. За потребителите на интернет банкирането ДСК Директ, Кредитният портал се намира в раздел „ Кредити “ и не изисква повторна идентификация.
Работата с Кредитния портал може да стартира незабавно откакто потребителят получи оферта за заем от Банка ДСК . За тази цел с SMS или на посочен e-mail клиентът получава потребителско име и ключова дума за достъп.  След като се разпознава в портала, той може да прегледа всички свои предложения, настояването си за заем, както и листата с документите, които е належащо да даде за завършване на ипотечната договорка.
Няма условие документите, които се дават на банката, да бъдат сканирани. Клиентът може да направи фотография на всеки документ със своя мобилен  телефон или таблет и да го разгласява в портала непосредствено от галерията на устройството си. Банката, от своя страна, получава документите незабавно, не ги сканира в допълнение, а непосредствено ги употребява в процеса по обработка на заема. Не е належащо и всички документи за договорката да се дават едновременно, прецизират от финансовата институция. Така връзката банка-клиент е оптимално облекчена.
Чрез Кредитния портал на Банка ДСК клиентите имат опция на всеки стадий от процеса по утвърждение да проследят и статуса на своята оферта или искане, дружно с техните параметри (например получено авансово утвърждение, направена оценка на имот). Единственият им ангажимент е да дават оригиналите на качените през платформата документи най-късно при сключване на контракта за заем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР