Специалните служби не могат да предотвратят всички терористични атентати, но

...
Специалните служби не могат да предотвратят всички терористични атентати, но
Коментари Харесай

Проф. Гайдаров: В технологичните общества човек става все по-сам

Специалните служби не могат да предотвратят всички терористични атентати, само че обществото може да им помогне посредством съдействие, взаимопомощ и съгласие. Това разяснява преподавателят от Нов български университет проф. Калин Гайдаров в предаването " Още от деня ".

``
реклама

Според престъпния психолог причинителите на набези са употребявани за осъществяване на непознати клаузи ползи и като цяло са хора, които са податливи на внушения.

Проф. Гайдаров разяснява кървавия атентат в новозеландския град Крайстчърч, при който в две джамии бяха убити 50 души.

Проф. Калин Гайдаров, Нов български университет: Светът сега е доста противоположен и самостоятелният човек, изключително в софтуерните общества, става все по-само, все по-самотен. Поради това той може да развива разнообразни, от време на време радикални хрумвания.
Гайдаров счита, че службите не е имало по какъв начин да плануват дейностите на самотния стрелец от Крайстчърч, защото не е имало никакви индикации за подготвяните от него дейности.

Работата на обществото за попречване на сходни набези обаче е да влключва сходни хора в действителни обществени дейности.

" Войната в този момент е за мозъците на хората ", приключи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР