Специалните пратеници на bTV в Украйна Десислава Ризова и операторът

...
Специалните пратеници на bTV в Украйна Десислава Ризова и операторът
Коментари Харесай

В сърцето на конфликта: Специалните пратеници на bTV в Украйна с ексклузивен разказ


Специалните пратеници на bTV в Украйна Десислава Ризова и операторът Петър Джанаваров описа в bTV Новините за рецесията от първо лице. Те прекараха 8 дни в сърцето на спора.

Двамата признаха, че са били обезпокоени, до момента в който са снимали на терен поради непрекъснато падащите бомби и престрелките.

„ Едва не преминахме тъй наречените „ линия на контакт “ – пътувахме към едно от обитаемоте места към Донецк, когато с Деси се запитахме за какво няма коли. В един миг пред нас видяхме мост, по който имаше табели „ Опасност “, „ Не преминавайте “. В идващия миг разбрахме, че на няколко метра пред нас е Донецк “, описа Джанаваров.

Деси Ризова, която отразяваше спора в Украйна и през 2014 година, изясни, че обстановката е била напълно друга: „ Тогава казусът беше вътрешен, украинците желаеха да махнат личния си президент, а в този момент има детайл на международност. Второ – тогава имаше извънредно доста убити, даже в самия Киев, към този момент всичко е на ръба и и границата на необратимото не е прекрачена “.

Репортерът на bTV разяснява, че в случай че съветският президент Владимир Путин признае независимостта на Луганск и Донецк, каквато поръчка беше дадена, ще последва отрицателна реакция и от Украйна, и от Запада.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР