Специалните пратеници на bTV в Донецка област продължават своето движение

...
Специалните пратеници на bTV в Донецка област продължават своето движение
Коментари Харесай

Специалните пратеници на bTV в Донецка област: Украинците са категорични, че няма да се изтеглят


Специалните пратеници на bTV в Донецка област не престават своето придвижване по демаркационната линия, разделяща сепаратистите от украинските сили.

„ Намираме се в средата на нищото. Има поредност от села, които си наподобяват по мрачната атмосфера. Хората са доста небогати. Те живеят на метри от фронтовата линия и не могат да си изоставен, тъй като нямат пари. Това е „ Сивата зона “. Не се знае какво се случва в нея “, описа Десислава Ризова в „ 120 минути “.

„ Информационната война е доста огромен проблем, не знаеш на какво може да се довериш. За да ревизира дали в действителност е имало бомбардировка и е ударена детска градина, би трябвало да измина 500 километра. Абонирана съм за съветски и украински медии. На всеки 20 минути в тях излизат неща, на които не мога да се доверя. Затова би трябвало да се върви на място. С оператора Петър Джанаваров сме минали над 3000 километра през последната седмица “, показа Ризова.

„ Западните хора се тревожат доста повече от самите украинци. Украинците стават все по-мрачно спокойни и решителни с всеки минал ден: „ Няма да отстъпим, елате ни “. Официалните изказвания са, че не считат да атакуват “, разяснява Ризова във връзка на настроенията измежду популацията в Украйна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР