Специалнините служби отново разследват едно от най-големите и мистериозни престъпления

...
Специалнините служби отново разследват едно от най-големите и мистериозни престъпления
Коментари Харесай

Това ли е похитителят на сина на Венци Стефанов?

Специалнините служби още веднъж проверяват едно от най-големите и мистериозни закононарушения на прехода. Ченгетата са извадили от фризера досиетата по делото за отвличането на сина на футболния необут Венцислав Стефанов, оповестява "Уикенд ", като се базира на източници от Министерство на вътрешните работи.

Причината е друго закононарушение - кокошарско и от битов темперамент.

На 5 юни, тази година, са арестувани П.И. на 41 години от град Сливен, престъпно проявен за обири, обир, палеж и изнудване, С.Ш. на 39 години от град София, престъпно проявен за кражба и обир и П.В. на 40 години от село Зимница, престъпно проявен за обир.

Мъжът с букви С.Ш. е небезизвестният Славейко Шишков, който е наследник на умрелия Светльо Шишков, който пък беше притежател на една от най-големите компании за бойлери в страната.

Шишков очевидно е пропаднал, а всичко от предходния му имидж на огромен състезател е останало обратно в предишното. Арестът му обаче може да докара до разплитането на случая с отвличането на Димитър Стефанов.

Още преди 14-години в ГДБОП съществено са работили по версията, че директните създатели на покушението на момчето са Георги Георгиев - Жоро Пъпката, Славейко Шишков и Йордан Цонков - Джиджи.

С днешна дата е жив единствено Шишков. Ченгетата чакат той да проговори за поръчителите на жестокото закононарушение против Венци Стефанов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР