Специални предложения на отлични цени открийте в СПА център "6th

...
Специални предложения на отлични цени открийте в СПА център "6th
Коментари Харесай

Търсите най-добрия подарък за празниците? Дарете обич и грижа!

Специални оферти на отлични цени открийте в СПА център "6th Sense "

Грижите за спокойствието на мозъка, здравето и положителният външен тип са залог за разцвет, равновесие и качествено съществуване. В навечерието на най-светлите дни от годината, те са най-хубавият подарък, който можете да извършите на своите близки и другари. В СПА център "6th Sense " ще намерите съвършени комбинации грижа & релакс, които всеки би оценил уместно.

Няма да си приказваме за напрежението, всекидневието и прекомерно скучните му и досадни кръговрати, бърн навън синдром и излизането отвън релси. Ще си приказваме за Релаксиращ антистрес масаж - безусловно животоспасяващо решение за край на провокационен ден. Този празничен пакет на СПА център "6th Sense " включва и новаторска Hydroclean терапия Guinot. Тя събира в границите на 30 минути надълбоко разчистване и хидратация с мултиплициран искра, със специфична технология и новаторски артикули на международния водач в грижите за здрава и красива кожа Guinot.

Пакет 1 = Релаксиращ антистрес масаж + Hydroclean терапия Guinot = 89.00 лв.

Второто предложение на СПА център "6th Sense " комбинира капацитета на Kerastase и Guinot, с цел да заблестят вашите коси и лице с цялостния си искра. Kerastase е извънредно име в света на хубавичко и красива коса. Всяка терапия в салон, част от международния бранд, започва с разбор на скалп и коса и следващ логичен избор на най-подходящ грижа. За да бъдете в най-хубавата си форма и да успокоите косите, които също понасят негативи от напрежението в всекидневието, СПА център "6th Sense " избра да включи в този празничен пакет Ритуал Kerastase релакс. Другата съставния елемент от предлагането, е ориентирана към отличният тип на кожата - с терапия за лице "Beaute Neuve Guinot ". Това е 45-минутен пилинг с плодови киселини и витамин C, който надълбоко ексфолира, отстранява мъртвите кафези и озарява кожата. Резултатът е понижена пигментация, редуцирани фини линии, хидратирана, здрава и блестяща кожа.

Пакет 2 = Ритуал Kerastase релакс + Терапия за лице Beaute Neuve Guinot = 69.00 лв.

Богатото СПА меню на " 6th Sense " включва необятна палитра оферти, от които можете да избирате, в случай че празничните пакети не дават отговор напълно на това, с което бихте желали да зарадвате околните на сърцето си за празниците. Подарете грижа и любов, първокласен релакс, и блестяща визия - със специфичните оферти на СПА център " 6th Sense ", Гранд Хотел и СПА Приморец. Това е подарък със стойност отвън чисто материалните измерения, с обръщение за осмислена целева грижа и бягство от ежедневните задания - в 5-звездния грациозен оазис, където значимите сте вие.

За повече информация: +359 56 910 913 | [email protected]

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР