Специалната UV машина, която България Еър започна да използва като

...
Специалната UV машина, която България Еър започна да използва като
Коментари Харесай

UV машината, с която България Еър дезинфекцира самолетите си - в класацията на TIME за най-добрите изобретения за 2020-та

Специалната UV машина, която " България Еър " стартира да употребява като допълнение към процедурите си за стерилизация преди полет, беше включена в класацията на международно одобреното списание за най-хубавите изобретения през 2020-та година.

Ежегодно класацията отличава в разнообразни категории 100-те продукта, софтуери и услуги, които вземат решение непреодолими и навременни проблеми по новаторски способи. Проектите се предлагат и избират от редакторите и кореспондентите на списанието по целия свят.

Машината Honeywell UV Cabin System II, още позната като Dimer GermFalcon, беше отличена в категорията " Транспорт ". От списанието показват, че тя се е потвърдила като сполучлива в унищожаването на още два вируса от семействотвото на ковид - MERS и SARS.

Националният транспортьор на България е единствената компания на нашия пазар, която употребява новаторската технология. Сред самолетните компании, които са интегрирали дезинфекцията с UV лъчи, е и Qatar Airways.

Машината е приспособена особено за авиацията по сходство на системата за стерилизация с UV лъчи, която се употребява в лечебни заведения и Коронавирус отделения. Тя разполага с разтегателни UV рамена, които обработват седалките, повърхностите и кабините на самолета, без да употребяват почистващи химикали. Труднодостъпните места в самолета също могат да бъдат дезинфекцирани с помощта на преносима лампа. По този метод, след обработка с машината, пасажерите могат да се качат в напълно безплоден салон.

Повече информация за всички ограничения, които националният транспортьор " България Еър " е въвел като предварителна защита против COVID-19, прочетете.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР