Специалната лента ще предложи мемове, анимации и видеоС нов проект

...
Специалната лента ще предложи мемове, анимации и видеоС нов проект
Коментари Харесай

Facebook тества социална мрежа за тийнейджъри

Специалната лента ще предложи мемове, анимации и видео

С нов план Фейсбук ще се опита да задържи вниманието на младежите (източник: CC0 Public Domain)

От няколко месеца Фейсбук създава ново приложение LOL, ориентирано към аудиторията на младежите. Проектът в действителност е специфична лента за ревизиране на мемове, GIF анимации и занимателни видеоклипове, излиза наяве от обява на TechCrunch, позоваваща се на многочислени източници.

В отговор на журналистическо запитване Фейсбук удостоверява, че сега прави закрити проби на LOL измежду незначителен брой консуматори в Съединени американски щати. Самият план се намира на стадий на разработка.
още по тематиката
Възможностите на LOL тестват стотици възпитаници от горните класове, които са подписали контракти да не разгласяват присъединяване си в плана и каквито и да е детайлности за него.

Съдържанието на LOL се сортира автоматизирано от известни страници с мемове във Фейсбук и се разделя на категории като „ For You “ (За теб), Animals (Животни), Fails (Провали), Pranks (Шеги) и други Освен това потребителите могат да качват лични клипове или да прибавят адрес за автоматизирано зареждане на видео в LOL.

Разработчиците на Фейсбук към момента не са решили дали да създадат LOL част от услугите на голячата обществената мрежа или да нареждат лентата за младежи като независимо приложение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР