Специална среща с актьорите Джеймс Нортън и Киърси Клемънс предстои

...
Специална среща с актьорите Джеймс Нортън и Киърси Клемънс предстои
Коментари Харесай

Джеймс Нортън и Киърси Клемънс – тази събота в Като на кино

Специална среща с актьорите Джеймс Нортън и Киърси Клемънс следва тази събота в Като на кино, 18 ноември, 18:00 ч., по bTV Cinema. Двете холивудски звезди си партнират с Нина Добрев в най-новия ѝ филм Линия на гибелта.

Рубриката за министър председатели на огромен екран и в ефира на bTV Cinema ще се прави от водещия Михаил Дюзев и кинокритика Деян Статулов. Двамата постоянно имат друг взор и мнение за новите филми и от време на време спорят за качествата на новите ленти.

Като на кино отива и до Банско филм фест. Александра Петрова от екипа на уредниците ще показа програмата, която тази година включва над 120 кино лентата, измежду които и носители на Оскар и неизлъчвани у нас заглавия.

Какво е цифров афиш и какви са новите техники в представянето на една кинолента, ще опише майсторът на цифровите облици Росен Дуков.

В предаването ще бъде показана и зрителската ранглиста за най-хубавите български и международни приказни филми, а на Facebook страницата на Като на кино към този момент се оформя новия топ 3 – на най-хубавите спортни филми.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР