Специална снежна арт инсталация в чест на Императора“ Land Rover отпразнува

...
Специална снежна арт инсталация в чест
на Императора“ Land Rover отпразнува
Коментари Харесай

LAND ROVER ПРАЗНУВА 50 ГОДИНИ RANGE ROVER

Специална снежна арт апаратура в чест на „ Императора “

Land Rover отпразнува златен празник от създаването на Range Rover, като изгради огромна снежна арт апаратура на ледената писта в Арджеплог, в северната част на Швеция. Произведението на изкуството, необятно 260 метра, бе поставено в центъра на тестовия терен, през който всички модели на Land Rover са минали при производство.

Съоражението на Land Rover в Арджеплог представлява замръзнало езеро, което осигурява съвършени условия за инженерите да тестват и оценяват най-новите модели на компанията. Известният художник на снежни произведения, Саймън Бек, създаде юбилейното лого на 53 092 кв.м., като извървя повече от 45 000 стъпки по замръзналата повърхност, съпроводен от най-новите модели Range Rover SV.

От 2014 година експертите от Special Vehicle Operations са виновни за проектирането и създаването на най-бързите, най-луксозните и най-ексклузивните модели Range Rover в 50-годишната история на върховните SUV коли. Високият клас лукс, изисканост и проходимост върху всякакъв тип терен на фамилията SV са най-високата точка в развиването на Range Rover.



Арджеплог също по този начин е дом и на зимната академия на Jaguar Land Rover, където клиентите преживяват тръпката от динамично шофиране върху ледена настилка. За безопасността на всеки един се грижат световноизвестни автомобилни специалисти. Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа OBЕ също изпита удоволствието да кара в екстремни условия. Това бе част от празненството, на което боксьорът разучи изкуството на зимното шофиране под експертното наблюдение на инструкторите от Академията.

Световният първенец в тежка категория, Антъни Джошуа, показа: „ С нетърпение очаквам да пристигна юни, тъй като тогава Range Rover ще чества 50-годишнината си, а аз ще защитавам международната си купа. За битката си с Кубрат Пулев в Лондон на 20 юни ще пътувам с новия си персонализиран Range Rover SVAutobiography. Не бих могъл и да си помисля за по-добро идване. Нищо не може да се съпоставя с комбинацията от комфорт и държание на пътя - предполагам, че 5 десетилетия опит правят това. ”

Луксозното семейство на Range Rover ще отбележи 50 години нововъведения през юни, в деня на представянето на Range Rover с две врати през 1970 година Оттогава до през днешния ден Range Rover Sport, Range Rover Evoque и Range Rover Velar разширяват семейството на марката и се трансформират в най-желаните и съвременни SUV коли в света.

Оригиналният Range Rover е всесилен всъдеход, който вкара и антиблокиращата система (ABS), електронен Traction Control и Automatic Electronic Air Suspension. През 2012 година Range Rover стана пионер в производството на купета с алуминиева архитектура при огромните SUV коли. През 2015 година Range Rover стана и първият SUV автомобил, оборудван с иновативната система All-Terrain Progress Control, която към този момент е налична при цялата линия на Land Rover.

Проф. Гери МакГовърн, шеф на дизайнерския отдел на Land Rover, показа: “За пет десетилетия Range Rover се трансформира в най-желания първокласен SUV в света. Неговата неповторима композиция от разкош, изтънченост и проходимост върху всякакъв тип терен накара хората по целия свят да останат без думи. ”

Екипът от квалифицирани инженери и дизайнери на Land Rover SV са приложили своя опит в редица модели на Range Rover и четири от тях бяха налични в Арджеплог, с цел да ги тества Джошуа. Световният първенец се научи по какъв начин да се върти на ледена настилка в диаметър от 260 м. и по какъв начин да управлява автомобилите на друг терен по замръзналото езеро. Луксозните SUV, които бяха налични за топ боксьора, бяха:
Range Rover SVAutobiography - Върховният автомобил е най-елегантният и лукосозен Range Rover, който съчетава седалки сходни на тези в самолетите Executive Class Comfort-Plus и автоматични задни порти. Луксозният SUV британец разполага с богат избор от мотори, включително и най-иновативният силов агрегат на компанията до момента Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV).
Range Rover SVAutobiography Dynamic - Луксозният дизайн на интериора и мощността от мотора V8 с компресор суперчарджър и 565 к.с. създават завладяваща композиция от удоволствие при шофирането, изискан разкош и проходимост върху всевъзможен тип терен.
Range Rover Sport SVR - най-продаваният SV модел до момента и най-бързият и динамичен Range Rover произвеждан в миналото. Със своя мотор от 575 к.с. Range Rover Sport SVR може да се форсира от 0-100 км./ч. за изключителните 4,5 секунди и да достигне оптималната скорост от 283 км/ч.
Range Rover Velar SVA Dynamic - Отличен за най-добър автомобилен дизайн в света за 2018 година, автомобилът е планиран, с цел да осигури повече комфорт и наслаждение от шофирането.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР