Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви

...
Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви
Коментари Харесай

Петиция взриви нета! 160 000 души призоваха: Слави, поведи ни! (СНИМКА)

Специална петиция, която приканва шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се популяризира в родното интернет пространство, оповестява " Труд ". Подписката се събира на особено основан за задачата уебсайт zaslavi.com и към този миг е подкрепена от близо 160 000 души. Според уредниците задачата е подписите в петицията да станат 200 000, след което документите ще бъде предадена на водещия.


" На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи смяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, чакаме те! Искаме убеден, безапелационен и праволинеен лидер, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, единствено когато пред себе си има водач, който ни сплотява. Промяната ще успее единствено с обединяване на жителите и ясна цел! ", се чете на уеб страницата, където се събира поддръжката.

Организаторите се показват за част от хората, които са " за " предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че прибавят и още едно предпочитание - " през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

" Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на формалния уебсайт на предаването ", разясниха пред изданието от " Шоуто на Слави ".

На 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за смяна в изборното законодателство не е наложителен за Народното събрание . Делото бе заведено след тъжба на Слави Трифонов и екипа му, с която той изиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде анулирано поради серия нарушавания. Съдът обаче не се произнесе в интерес на референдума.

" Съдът взе едно необичайно и аморално решение ", разяснява шоуменът в писмо до медиите по-късно и добави: " От една страна удостовери присъдата на предходната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не ревизира обстоятелствата до дъно ".

Източник: dnes.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР