Специална благодарност към врачанския градоначалник Калин Каменов и всички дарители

...
Специална благодарност към врачанския градоначалник Калин Каменов и всички дарители
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на МБАЛ „Христо Ботев” поднесе специални благодарности на кмета Калин Каменов

Специална признателност към врачанския градоначалник Калин Каменов и всички донори сервира изпълнителният шеф на МБАЛ „ Христо Ботев” доктор Петър Керемедчиев. Поводът е за това, че са помогнали на лечебното заведение в този сложен миг в битката против ковид.
„ Искам да благодаря и на кмета Калин Каменов, тъй като под негова закрила се образува дарителски фонд, където минават много средства особено за финансиране на неща свързани с COVID-19. Всички тези костюми за многократна приложимост, маски, щитове, ръкавици, в огромната си част са за нас безплатни “, добави доктор Петър Керемедчиев.
По груби сметки все още финансовите дарения за болничното заведение са към 400 000 лв.. С част от даренията е финансирано дооборудването за дезинфекция, както и закупуването на операционен микроскоп, специфичен пациентски екран и редица други.
„ Аз съм извънредно признателен, тъй като и в най-смелите си фантазии не съм очаквал такава съпричастност “, съобщи доктор Керемедчиев, като не пропусна и изкаже признателност и към десетките жители, компании, чиновници на банки, даже и чиновници в детска градина, без която помощ болничното заведение е нямало по какъв начин да се оправим.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР