Специализираното футболно издание lance.com.br обърна специално внимание на една от

...
Специализираното футболно издание lance.com.br обърна специално внимание на една от
Коментари Харесай

В Бразилия отбелязаха силния старт на Паулиньо

Специализираното футболно издание lance.com.br обърна особено внимание на една от звездите в Левски – Паулиньо. Медията счете за належащо да означи мощното начало на сезон 2019/2020 за крилото на „ сините”.

Сайтът регистрира сериозния принос на Паулиньо в първите два публични мача на Левски за сезона – успеха с 2:0 над Ружомберок в Лига Европа и турнирният триумф с 4:1 над Дунав Русе (който изданието неправилно показва като 5:1). В двете срещи Паулиньо вкара 2 гола и даде 2 асистенции, като с Давиде Мариани се обрисуват като водещи фигури.

„ Това е резултат от една добре свършена работа по време на лятната подготовка. Стартът е в действителност значим за мен”, разяснява 26-годишният Паулиньо. „ Надявам се да продължа по същия метод и през сезона, с цел да оказвам помощ на тима да реализира своите велики цели през тази година.”

След два дни идва другата решителна среща на „ сините” с Ружомберок, като отборът на Петър Хубчев ще изиграе реванша пред празните трибуни на „ Георги Аспарухов” поради наказване. Налице обаче са всички предпоставки Левски да продължи напред, стига да изиграе отговорно ответния дуел. „ Справихме се ужасно надалеч от вкъщи и постигнахме добър резултат. Знаем обаче какъв може да бъде футболът и би трябвало да бъдем смирени. Знаем, че не можем да чакаме гаранции за нищо. Пожелавам си да работим за постигането на още една победа и да се класираме напред без никакви изненади”, приключи Паулиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР