Специализираният съд решава дали да остави в ареста алкохолния бос

...
Специализираният съд решава дали да остави в ареста алкохолния бос
Коментари Харесай

Нови доказателства по делото на алкохолния бос Миню Стайков

Специализираният съд взема решение дали да остави в ареста алкохолния необут Миню Стайков, както и Иван Димитров, и Белун Хазърбасанов. В началото на месеца те бяха арестувани за произвеждане на незаконни цигари в Карнобат,.

Заседанието беше отсрочено поради 6 тома нови доказателства, които не бяха стигнали освен до отбраната, само че и до съда.

Според юристите, задържането е голословно. Според обвиняването – Стайков е взел участие в измами по програмата „ Млад Фермер” и е злоупотребявал с европейски пари

„ Към момента сме открили, че към 7 млн. лева са усвоените средства по програмата. Така наречените противоположни писма, с които те афишират, че добитите от тях суми ще бъдат предадени на господин Стайков”, сподели прокурор Димитър Петров.

Обвинението на всеки един от тях е настрана. Това проличава от обстоятелството, че съдът е приел, че за единия, който е упрекнат за данъчни закононарушения няма обстоятелства за данъчни закононарушения, за другия – няма данни да е взел участие в произвеждане на цигари”, съобщи Ина Лулчева, юрист на Иван Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР