Специализираният съд постанови по 3 години затвор за всяко от

...
Специализираният съд постанови по 3 години затвор за всяко от
Коментари Харесай

Дългоочаквано: Ето Каква Присъда Прочете Спец Съдът На Ценко Чоков!

Специализираният съд постанови по 3 години затвор за всяко от провиненията, за които Чоков бе приет за отговорен. Общото му наказване обаче е 4 години и 6 месеца " отнемане от независимост ".

Чоков изслуша присъдата на болничното легло, с което беше докаран със специфична кола за спешна помощ от Централния софийски затвор. Пак поради него финалните пледоарии по делото се организираха в особено пригодена зала в Централния софийски затвор.

Синът на Чоков - Мартин е почтен за присъединяване в проведена незаконна група, само че отговорен за опасност за ликвидиране и лихварство. Съдът дефинира едно общо наказване за двете присъди от 4 години и 5000 лева санкция.

Присъдите бяха произнесени две години след показното задържане на Чоков, сина му и останалите от групата. Оттогава той е в ареста. С изключение на десетина дни, през които беше на независимост против 10 000 лева парична гаранция. Тогава поради недоволства, че е почнал да сплашва очевидци, Чоков още веднъж беше върнат в ареста, а правосъдният състав беше подложен на инспекция от Висш съдебен съвет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР