Специализираният наказателен съд ще сравнява банкнотите, които бяха иззети при

...
Специализираният наказателен съд ще сравнява банкнотите, които бяха иззети при
Коментари Харесай

Спецсъдът сравнява банкнотите по случая “Иванчева”

Специализираният углавен съд ще съпоставя банкнотите, които бяха конфискувани при задържането на отстранения кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова на 17 април предходната година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ На днешното съвещание ще бъдат разпитани и трима очевидци, които са призовани по искане на съда. Най-общо ще ревизираме дали всички доказателствени претенции, които поискахме са изпълнени в целокупност ”, сподели някогашният зам.-кмет Биляна Петрова и добави, че при първичния оглед е открила пропуски. Тя изясни, че ще изиска изчезналите документи да бъдат наново изискани.

„ След привършване на делото, в което се надяваме истината да спечелва в интерес на хората и на нас, да бъдем оправдани, защото е ясно, че това е дело по набеждаване и отвред доказателствата на прокуратурата издишат. Ще стартираме едно по едно да слагаме имотните измами, имаме и план-програма за деяние. Плановете и резултатите ще разгласяваме във фейсбук ”, сподели Десислава Иванчева.

Иванчева добави, че ще продължат да вършат забавни разкрития.

„ За нас „ Младост ” беше и си остава идея. Тези, които започнахме битки няма да ги оставим. Животът ни е подложен на карта сега и приоритет ни беше делото, само че следствието, на първа инстанция върви към своя край. Обещавам, че ще стартираме, посредством Facebook да задаваме въпроси и да изнасяме въпросите един по един, с цел да станат ясни на хората. По този метод ще създадем един цивилен надзор дали след отстраняването ни някой е траял да работи или е бил подложен чадър над имотните измами. Това е огромният въпрос, който желаеме да разкрием през месец март ”, разгласи Биляна Петрова.

На въпрос на БГНЕС дали Десислава Иванчева мисли да се кандидатира за евродепутат, тя сподели, че към момента не е обмисляла тази опция. „ Ще създадем по този начин, че жителите да станат по-активни ”, съобщи Иванчева, а заместничката ѝ добави, че съгласно желанието на хората, ще се вземе решение.

Стана ясно, че първичният проект е било този петък да се четат пледоариите, само че поради изчезнали документи по доказателствата и изчезналата графологична експертиза на тефтерчето на Иванчева, периодите ще бъдат удължени. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР