Специализираният наказателен съд пусна под домашен арест певицата Лиляна Деянова,

...
Специализираният наказателен съд пусна под домашен арест певицата Лиляна Деянова,
Коментари Харесай

Пуснаха ЛиЛана под домашен арест

Специализираният углавен съд пусна под домакински арест певицата Лиляна Деянова, съобщи БНР. Заедно с брат си Александър Деянов и бизнеспартньора си Мартин Димитров, тя е упрекната за присъединяване в проведена незаконна група за нелегално асимилиране на евросредства. Решението не е дефинитивно и Деянова ще може да напусне ареста, единствено в случай че Апелативният спецсъд удостовери по-леката ѝ мярка за неотклонение.

Съдът няма рисковия отвън ареста ЛиЛана да се укрие или да извърши друго закононарушение. Трябва да се търси баланс сред ползите на досъдебното произвеждане и правата на обвинената, с цел да не се трансформира мярката за неотклонение в принуда. Деянова и юристът ѝ упорстваха тя освен да бъде освободена, а и да излезе от ареста без мярка за неотклонение

" Защото сега обстановката е такава - и вълкът е цялостен, и агнето е единствено малко нахапано. Значи или има доказателства, или няма доказателства ", сподели адв. Николай Хаджигенов, който ще апелира домашния арест на ЛиЛана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР