Специализираният наказателен съд отстрани от длъжност арестуваните за подкуп кметица

...
Специализираният наказателен съд отстрани от длъжност арестуваните за подкуп кметица
Коментари Харесай

Съдът отстрани от длъжност кметицата на “Младост” Иванчева и заместничката й Петрова

Специализираният углавен съд в профил от служба задържаните за рушвет кметица на столичния регион “Младост” Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Прокуратурата внесе настояването за премахване, откакто стана ясно, че Иванчева е изготвяла документи от килията си в следствения арест, които са стигали до общинската администрация посредством нейни близки, пристигнали на рандеву. Основен мотив на обвиняването е подписана от ареста заповед за премахване от служба на нейния заместител и очевидец по делото Румен Русев.

“Заповедта е издадена с всички нужни реквизити, посочено е правното съображение, на което се издава и е подписана от Десислава Иванчева, която приема себе си като настоящ кмет. Документът е с дата 21 май. Това е опит да се въздейства на очевидците по делото, които работят в администрацията на регион “Младост”, обявиха от държавното обвиняване.

В заповедта не са посочени никакви претекстове за премахване на Русев от поста. От прокуратурата показаха и че предстоят разпити на още очевидци, на които Иванчева може да повлияе, заемайки това служебно състояние.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР