Специализираният наказателен съд остави за втори път в ареста сина

...
Специализираният наказателен съд остави за втори път в ареста сина
Коментари Харесай

Специализираният съд отново не пусна от ареста сина на Ветко Арабаджиев

Специализираният углавен съд остави за повторно в ареста сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо, заяви Българска национална телевизия.
 Спецсъдът остави в ареста сина на Ветко Арабаджиев  Запорираха цялото имущество на Арабаджиеви
Според съда от доказателствата по делото може да се направи обосновано съмнение, че младежът е взел участие в пране на пари. Съдът е на мнение, че няма заплаха той да се укрие, само че има риск да извърши ново закононарушение.

През ноември юристите на Вълчо Арабаджиев още веднъж желаеха той да бъде освободен поради влошено здравословно положение. Желанието беше задоволено на първа инстанция, само че на втора съдът анулира решението, като реши, че може да се направи обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, за което е упрекнат.

Вълчо Арабаджиев беше арестуван при акция на прокуратурата в края на август в хотелите на семейство Арабаджиеви. Той е упрекнат в присъединяване в незаконна група за укриване на налози и пране на пари. Местоположението на Ветко и Маринела Арабаджиеви остава незнайно за прокуратурата към този момент 4 месеца. Двамата са оповестени за търсене.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР