Специализираният наказателен съд остави в ареста трима от обвинените за

...
Специализираният наказателен съд остави в ареста трима от обвинените за
Коментари Харесай

Трима от наркодилърите от Елин Пелин остават в ареста

Специализираният углавен съд остави в ареста трима от упрекнатите за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати в Елин Пелин, които бяха арестувани на 3 декември. На четвъртия участник в групата Специализираната прокуратура дефинира по-леката мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 3000 лв. поради тежко здравословно положение, предава БГНЕС.
Съдът одобри настояването на Специализираната прокуратура за задържане под стража на тримата упрекнати, откакто откри задоволително събрани доказателства, от които да се направи обосновано съмнение за присъединяване им в закононарушенията, за които са упрекнати, както и че могат да извършат нови закононарушения.
По време на дейности по следствието на Специализираната прокуратура и ТС БОП – София област на 3 декември 2019 година у арестуваните, както и при претърсванията на употребените от тях 7 адреса и коли бяха открити и конфискувани 1,8 кг канабис и 1,2 кг. амфетамини в разнообразни разфасовки, готови за разпространяване на черния пазар. Иззети бяха и електронни везни, мобилни телефони, пари в брой. Участниците в групата бяха арестувани директно след договорка с снабдители на наркотични субстанции на едро от София.
Определението на Специализирания углавен съд не е дефинитивно и може да бъде обжалвано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР